top of page

Trofej grada Varaždina 21.10.2023.


Trofej grada Varaždina - Pk Lambada

U subotu, 21.10.2023. godine u Varaždinu se održao bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Na natjecanju su sudjelovali pojedinci i parovi iz plesnog kluba Lambada. Atmosfera na putovanju je, kao i uvijek, bila super. Uz razne igre, pjesme i smijeh smo stvarali uspomene.


Evo što kažu pojedini natjecatelji Plesnog kluba Lambada:


„ Bilo mi je super, pogotovo vrijeme dok smo putovali i družili se međusobno. Natjecanje je također bilo odlično, mislim da su svi zadovoljni svojim uspjehom i da smo svi još više spremni za daljnja natjecanja.“ Kaže Anđela Granić, natjecateljica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


„ Zahvalna sam što sam imala priliku da idem na još jedno natjecanje. Bilo je super iskustvo.“ Kaže Laura Gotovac, natjecateljica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


„U Varaždinu je bilo super. Lijepo organizirano natjecanje i dobra atmosfera. Svlačionice su prostrane i bilo je dobro što je bila velika dvorana za zagrijavanje.“ Kaže Ivana Vučemilo, natjecateljica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


„Zadovoljna sam sa rezultatom i novim iskustvom koje sam stekla na natjecanju u Varaždinu, iako mi je put do Varaždina bio posebniji od samog natjecanja. Zabavili smo se i zbližili još više.“ Kaže Lea Palada, natjecateljica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


Drago nam je da su naši plesači zadovoljni rezultatima i motivirani za daljnji rad i napredak jer nam slijedi uzbudljivo natjecanje u Samoboru o kojem ćete moći pročitati više uskoro!




Comments


bottom of page