top of page

Voditelji

Jure Leskur

Ivana Žanetić Leskur

Iva Dajak

Antea Mihanović

Toni Jonjić

A New Design (6).jpg

Osnivači:

Jure Leskur i
Ivana Žanetić Leskur

jure i ivana pk lambada

- Jure Leskur i Ivana Žanetić Leskur su plesni voditelji i osnivači plesnog kluba Lambada. Članovi su Hrvatskog sportskog plesnog saveza i reprezentativci Republike Hrvatske u latinsko - američkim plesovima te polufinalisti svijeta u Professional Division showdance latin disciplini.

- kao plesni par zajedno se natječu od 2012. godine i do sada su sudjelovali na natjecanjima u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji, Mađarskoj, Slovačkoj i Rusiji.

- pohađaju satove plesa kod svjetskih priznatih trenera i plesača te sudjeluju na sportskim pripremama i kampovima u Hrvatskoj i inozemstvu

- osim u latinsko - američkim i standardnim plesovima, svoje znanje nadograđuju i u drugim plesnim stilovima

- organizatori Dalmatian Dance Festivals natjecanja, najvećih plesnih natjecanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji (revijalna natjecanja Dalmatian Dance Trophy, ex. Split dance open, Dalmatian Dance Cup i sportska natjecanja Dalmatian DanceSport Challenge i Dalmatian DanceSport Christmas Challenge)

- kao plesni par nastupali su na Splitskom festivalu 2012. i 2013. godine, humanitarnim akcijama, sajmovima vjenčanja i drugim manifestacijama te snimili spotove s klapom sv. Florijan, TS Pleter, Cambi Split i drugima

Voditelji:

Jure Leskur

Jure.jpg

- natjecatelj u WDSF Professional Division, reprezentativac RH u latinsko - američkim plesovima, plesni učitelj sportskog i rekreativnog plesa s više godina aktivnog rada u plesnim klubovima u Splitu i Zagrebu

- plesnu karijeru započeo je sa 7 godina u splitskim plesnim školama u kojima je ubrzo postigao zapažene rezultate na državnom nivou. Pobjednik je Kupa Republike Hrvatske u latinsko-američkim i standardim plesovima

- u natjecateljskoj plesnoj karijeri sudjelovao je na približno 150 natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu

Ivana Žanetić Leskur

Ivana .jpg

- natjecateljica u WDSF Professional Division, reprezentativka RH u latinsko - američkim plesovima, trener latinsko - američkih i standardnih plesova

- u nižim razredima osnovne škole trenirala je plivanje i gimnastiku

- nastupala je u show grupama jazz dance-a, reggaeton-a i salse

- ljubav prema latinsko - američkim i standardnim plesovima je uvijek bila prisutna te je, pronalaskom plesnog partnera, u srednjoj školi počela natjecateljska karijera u kojoj je do danas sudjelovala na približno 100 natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Iva Dajak

Iva.jpg

- aktivna natjecateljica u latinsko-američkim i standardnim plesovima

- državna viceprvakinja u latinsko-američkim plesovima 2022.godine

- plesnu karijeru započela je još u doba vrtića u jednom splitskom plesnom klubu, no ubrzo se prebacuje u sadašnji plesni klub "Lambada"

- voditeljica rekreativnog plesa za odrasle i voditeljica dječjih grupa

- nastupala je na brojnim nastupima pa tako i na splitskim festivalima, te je 2022. godine plesala u spotu "A meni vruće" (Domenica)

Antea Mihanović

Antea.jpg

- aktivna natjecateljica u latinsko -američkim i standardnim plesovima. 

- plesnu karijeru započela je sa 7 godina.

- iza sebe ima brojne uspjehe na domaćim i međunarodnim natjecanjima između kojih se može istaknuti prvo mjesto na Kupu Republike Hrvatske u standardnim i latinoameričkim plesovima 2023. godine.

- iza sebe ima veliki broj plesnih nastupa te je sudjelovala u spotovima s Domenicom, Klapom Cambi ...

 - pohađa stručni prediplomski studij kondicijske pripreme sportaša na Kineziološkom fakultetu u Splitu.

 - osim na studiju, vjestine trenera stjecala je i u radu kao pomočni trener već sa 14. godina u drugim plesnim školama u Splitu.

 - Antea je trener u našoj plesnoj školi gdje djeci prenosi vješine i vrijednosti kao što su timski rad, izgradnja samopouzdanja, odgovornost prema sebi i drugima, izgradnja zdravog tijela i vedrog duha.

Toni Jonjić

Toni.jpg

- aktivni natjecatelj u latinsko- američkim i standardnim plesovima. 

- plesom se počeo baviti s 11. godina

- Iza sebe ima veliki broj plesnih natjecanja u kojima je ostvarivao odlične rezultate između kojih je plasman u polufinale na državnom prvenstvu Republike Hrvatske u latinsko - američkim plesovima, pobjedu (u prvom kolu) Kupa Republike Hrvatske u standardnim i latinsko - američkim plesovima te veliki broj medalja sa domaćih i regionalna natjecanja.

Plesno iskustvo gradio je i kroz brojne nastupe i sudjelovanje u glazbenim spotovima s Domenicom, klapom Cambi ...

 - završio je diplomski studij ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja; modul pokretno izražavanje i stvaranje

bottom of page