top of page

Sarajevo Dance Festival - 14.10.2023.


WDSF Sarajevo - Pk Lambada

Nakon ljetne pauze i plesnih priprema, sezona natjecanja je započela međunarodnim natjecanjem Sarajevo Dance Festival u predivnom Sarajevu. Ovoga puta cure su krenule na natjecanje u solo kategorijama.

Atmosfera je bila odlična a naše predane plesačice su bile jako uzbuđene i sretne što su imale priliku otputovati i pokazati svoj marljivi rad i plesno umijeće izvan Splita.

Osim što su imale divno iskustvo dijeliti plesni podij zajedno sa svojim prijateljima, uspjele su se i družiti i provesti vrijeme u Sarajevu.


„Bilo mi je super, natjecanje je odlično organizirano i pruženi su nam iznimni uvjeti što se tiče prostrane svlačionice i posebne dvorane za zagrijavanje. Zadovoljna sam osvojenim drugim mjestom u svojoj kategoriji. Uz medalje i diplome nam je kao dodatni znak pažnje darovana čokoladica što nam je dodatno podignulo raspoloženje. Sve u svemu, bilo je jako ugodno i lijepo provesti vikend u Sarajevu.“ Kaže Anđela Granić, natjecateljica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


„Ovo mi je bio drugi put na Sarajevo Dance Festivalu i natjecanje me oduševilo u svakom pogledu. Nije se kasnilo i bilo je lijepo organizirano, puno je pomogla sporedna velika dvorana gdje se moglo zagrijati.“ Kaže Ivana Vučemilo, natjecateljica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


Motivirani i radosni nastavljamo s treninzima i pripremama za nova natjecanja od kojih je i svjetsko prvenstvo u Španjolskoj!






Plesni klub Lambada - natjecanje Sarajevo 2023




Коментари


bottom of page