top of page

Proslava rođendana

Proslavite rođendan u Plesnom klubu Lambada! Za vas smo pripremili različite pakete! Odaberite ono što vam najviše odgovara!

Odabir balonske dekoracije za tematski rođendan!

Svako dijete ima posebnu želju za svoj rođendan! Mi smo tu da balonskim dekoracijama njihove likove iz crtića pretvorimo u stvarnost! Tematski rođendani predstavljaju posebnu ulogu u dječjem svijetu mašte. Sreću Vašeg djeteta i njihovih prijatelja zabilježit ćemo fotoaparatom te vam poslati slike tako da se i vi i dijete možete prisjetiti lijepih trenutaka! Ukoliko želite uljepšati svoj događaj domišljatim balonskim ukrasima i pozadinama, obratite nam se s povjerenjem! 

Ukoliko želite da Vaše dijete ima tematski rođendan s omiljenim likovima iz crtića, za Vas smo pripremili nekoliko koraka da Vam olakšamo! 

Pozivnice

Odaberite tematsku pozivnicu za rođendan Vašeg djeteta te probudite maštu! Ukoliko ne možete pronaći ono što vas zanima, pošaljite upit!

Pozadine

Tematski rođendani sve su popularniji! Oni predstavljaju posebnu ulogu u dječjem svijetu mašte te je pretvaraju u stvarnost. Pogledajte pozadine koje vam nudimo i uvedite dijete u svijet njihovih najdražih likova iz crtića!

Balonska dekoracija

Radimo balonske dekoracije za rođendane, vjenčanja te druge svečanosti! Ukoliko želite uljepšati svoj događaj domišljatim balonskim ukrasima i pozadinama, obratite nam se s povjerenjem, pronaći ćemo rješenje!

Način prijave za proslavu rođendana

Bitno:

Za dogovor oko termina potrebno je ispuniti Prijavnicu te naznačiti željeni datum održavanja rođendana. Nakon što Vas nazovemo i dogovorimo se oko detalja, potrebno je rezervirati termin uplatom akontacije u iznosu 50€. U slučaju otkazivanja rođendana, akontacija se zadržava.

Termini održavanja rođendana: 

svaki petak od 16:00 - 18:00 te

subotom i nedjeljom od 10:00-12:00, 16:00-18:00 i 19:00-21:00 sati.

bottom of page