top of page

Summer Dance Camp


Summer Dance Camp - latin

Od 30.8. do 4.9. u Plesnom klubu Lambada održavale su se ljetne plesne pripreme namijenjene natjecateljima u standardnim i latinsko - američkim plesovima. Pripreme su trajale 6 dana te se održalo preko 14 lekcija s domaćim i inozemnim trenerima. Osim Jure Leskura i Ivane Žanetić Leskur (trenera u Pk Lambada), u goste su nam došli Marko Telenta (kondicijski trener), Remus Dimache (balet), Matija Novosel (standardni plesovi), Anastasia Volzhina (standardni plesovi) te Marius-Andrei Balan & Kristina Moshenskaya (latinsko-američki plesovi).


Kamp smo počeli radionicom baleta u vodstvu Remusa Dimachea te nastavili u ritmovima Sambe.

Drugi dan u jutarnjim satima Marius-Andrei Balan & Kristina Moshenskaya, prvi rangirani par na svjetskoj ljestvici i europski prvaci u show dance disciplini održali su radionicu Jive-a. Navečer smo nastavili s radionicom rumbe i predavanjem i prezentacijom "Oblikovanje frizure za natjecanja" pod vodstvom Ivane Leskur iz Frizerskog studija Connect.


U srijedu je Marko Telenta vodio kondicijske pripreme sportaša. U četvrtak su nam se pridružili članovi Pk Bellus iz Zadra pod vodstvom Ines Dragović Pedić. Nakon kondicijskih priprema plesali smo uz ritmove cha cha cha.


Summer Dance Camp - standard

U petak su pripreme bile rezervirane za lekcije iz standardnih plesova. Na radionicama su se pridružili članovi Pk Academia iz Zagreba, a radionice je vodio Matija Novosel. Zadnji dan priprema također je završio lekcijom iz standardnih plesova pod vodstvom ruskinje Anastasie Volzinhe.


Zahvaljujemo svima koji su prepoznali kvalitetne pripreme i odazvali se na Summer Dance Camp. Uskoro će biti objavljene informacije o zimskim pripremama pod nazivom Winter Dance Camp. Pratite našu web stranicu!



bottom of page