top of page

Natjecanje u Sisku 03.07.2021

Updated: Jul 26, 2021


Natjecanje za djecu Plesni klub Lambada

Nakon dugo vremena i velike želje za plesom pojedine grupe napokon su otišle na natjecanje. Uzbuđene, sretne spremile su stvari i došle ispred dvorane u Splitu. Kada je autobus došao, ušle su u njega nasmiješenih lica iščekujući polazak iz Splita i dolazak na natjecanje. Pojedinim mlađim natjecateljicama bio je ovo prvi odlazak na natjecanje izvan Splita. Iako smo rano krenuli, nije bilo spavanja u autobusu. Uzbuđenje je prevladalo; priča, fotografiranje, igra UNO....


"Treneru, kada ćemo vidjeti medu?", bilo je često pitanje jedne djevojčice jer se znalo da je odmorište kod Macole. Nakon određenog vremena čak je i vozač dobio isto pitanje.

Nakon dolaska u Sisak išli smo u dvoranu iščekujući nastup. Djeca su se zagrijala, obukla u garderobu te željno iščekivala svoj nastup. Nakon nastupa velika želja svih natjecatelja je bila odlazak u Mc Donalds. Punih stomačića uputili smo se u Split sa dva prva mjesta i jednim drugim. Da ne dužimo puno, pogledajte slike jer nekada slike govore više od riječi!





134 views0 comments
bottom of page