top of page

Splitski festival 10.7.2021.


Splitski festival 2021 Domenica

Ljeto je počelo u rasplesanom tonu. Domenica Žuvela odlučila je na Splitskom festivalu 2021. godine predstaviti pjesmu "A meni vruće". Ovoga puta to je odlučila napraviti uz pomoć Plesnog kluba Lambada. Pjesma je veselog ritma, brza i plesna. Pitali smo Domenicu kako su joj prošle pripreme za Festival.


"Guštala sam posljednjih dana u treninzima i druženju s curama na plesu. Ovo mi je prvi nastup nakon dugo vrimena kojega sam jedva čekala i uživala sam u svakoj minuti. Velika podrška su mi bile cure koje su mi od samog početka ulijevale povjerenje da će sve biti kako treba. Nisam mogla ni zamisliti da će biti bolje nego na ijednoj našoj probi!", kaže Domenica.


Osim plesnih priprema za Festival, Domenica je snimila i spot za novi ljetni hit.


"Jednim dijelom smo zajedno pripremale spot, što je bilo posebno izazovno za mene. Okupila sam oko 40 ljudi na setu. Smatram da je to moje najkraće i najzabavnije snimanje spota ikada. Nakon ove pjesme, zaljubila sam se u ples i sve vezano uz njega. Ovo je samo početak jedne lipe suradnje s vama i nadam se da ćemo imati još puno zajedničkih projekata", priča nam Domenica.


Na Festivalu su plesale Mia Martina Očašić, Iva Dajak, Gabrijela Bešker i Ivana Žanetić Leskur.


"Kada sam čula da ću sudjelovati u tom projektu bila sam uzbuđena i sretna. Na svakodnevne treninge i pripreme dolazila sam s guštom. Snimanje spota mi je novo iskustvo koje bih bez razmišljanja ponovila. Nastup na finalnoj večeri Splitskog festivala mi je, do sada, najdraži nastup u životu i nadam se da ću to ponoviti.", kaže Mia Martina Očašić, plesačica Plesnog kluba Lambada.


"Odlično je bilo trenirati svaki dan i pripremati se za nastup na Festivalu. Definitivno jedno od najboljih iskustava u mom životu.", kaže Iva Dajak, plesačica Plesnog kluba Lambada.


"Bila sam jako uzbuđena kada sam saznala da ću snimati spot s Domenicom i plesati u finalnoj večeri Splitskog festivala. Nastup na predivnoj pozornici pred publikom za mene predstavlja nešto posebno, što je riječima teško opisati. Ovo je definitivno jedna od najljepših uspomena koje ću pamtiti cijeli život!", kaže Gabrijela Bešker, voditeljica u Plesnom klubu Lambada.


Zahvalni smo Domenici na angažmanu. Bilo nam je jako zanimljivo i uzbudljivo u svakom zajedničkom treningu i druženju i svakako se veselimo novoj budućoj suradnji!




173 views0 comments
bottom of page