top of page

Prvenstvo RH u standardnim plesovima i bodovni turniri u Sesvetama i Ptuju


PRH u standardnim plesovima 2024 Pk Lambada

27 . i 28.1.2024. članovi Plesnog kluba Lambada sudjelovali su na Prvenstvu RH u standardnim plesovima te bodovnim turnirima u Sesvetama i Ptuju.


Novu plesnu godinu otvorili smo putovanjem na natjecanja u Sesvete 27.1. te u Ptuj 28.1. Na put smo krenuli u petak 26.1. tako da svi plesači budu odmorni i spremni za uzbudljivi vikend. Putovanje autobusom, kao i uvijek, bilo je jako zanimljivo. Djeca su pričala, pjevala, igrala se te s nestrpljenjem iščekivala svoj nastup na natjecanju. U velikim konkurencijama veliki broj natjecatelja se plasirao u finale natjecanja.


Na Prvenstvu RH u standardnim plesovima Plesni klub Lambada predstavljala je Iva Dajak te svojim izvrsnim nastupom osvojila titulu viceprvakinje RH u kategoriji Odraslih.


"Ovaj vikend sam imala priliku sudjelovati na Državnom prvenstvu u standardnim plesovima. Ovo mi je prvo državno prvenstvo u standardnim plesovima u solo kategoriji i nisam očekivala 2. mjesto pa mogu reći da sam i sada, nakon natjecanja, još uvijek u šoku. Natjecanje je bilo jako dobro organizirano. Nije bilo puno kašnjenja programa, a atmosfera je bila odlična. Upoznala sam puno dragih cura koje su me ohrabrile iako sam stalno bila pod tremom. Ta je trema odmah prestala kada sam zaplesala. Sada čekamo iduća natjecanja, a ja se nadam da ću sljedeće godine ponovno izaći na Državno prvenstvo u standardnim plesovima!", kaže Iva Dajak, viceprvakinja Prvenstva RH u standardnim plesovima.


Na bodovnim natjecanjima, natjecatelji su osvojili jako dobra mjesta. U nastavku pročitajte koji plesači su osvojili prva tri mjesta u finalu!


Medalje (Sesvete 27.1.)

Iva Dajak - 1. mjesto (standard) i 3. mjesto (latin) u kategoriji Odrasli

Josip Špika i Andrea Popović - 1. mjesto (Odrasli)

Korina Pogorilić - 1. mjesto (Starija mladež C)

Ela Mikić - 1. mjesto (Mladež D1)

Marta Matić - 2. mjesto (Mlađa mladež D3)

Ani Mihovilović - 3. mjesto (Mlađa mladež D2)

Margareta Benčić - 3. mjesto (Mlađa mladež D1)

Sara Tišljar - 3. mjesto (Mlađa mladež D2)

Marija Gagula - 3. mjesto (Starija mladež D2)


Medalje (Ptuj 28.1.)

Korina Pogorilić - 1. mjesto (Starija mladež C)

Petra Budiša - 1. mjesto (Starija mladež D2)

Marija Gagula - 1. mjesto (Starija mladež D3)

Tea Španjić - 1. mjesto (Mlađa mladež D1)

Ema Matić - 1. mjesto (Mlađa mladež D2)

Lana Starčević - 1. mjesto (Mlađa mladež D3)

Sara Tišljar - 1. mjesto (Mladež D2)

Antea Mandić - 1. mjesto (Mladež D2)

Josipa Razmilić - 2. mjesto (Osnovci D2)

Petra Čerina - 3. mjesto (Mlađa mladež D2)

Ani Mihovilović - 3. mjesto (Mlađa mladež D3)


Čestitamo svim natjecateljima na uloženom trudu i radu te zahvaljujemo roditeljima što podržavaju djecu da se bave sportom. U zdravom tijelu je zdrav duh!

Comments


bottom of page