top of page

Dalmatian Dance Trophy 2021


13.11. održano je međunarodno natjecanje Dalmatian Dance Trophy pod organizacijom Plesnog kluba Lambada. Natjecanje se organizira šestu godinu za redom i namijenjeno je svim plesnim stilovima. Odaziv na natjecanje bio je velik, pozitivna atmosfera vladala je od početka do kraja natjecanja. Kao i svake godine, natjecanje su otvorili najmlađi plesači i plesačice u kategoriji Mini (od 4 do 6 godina). Ne treba ni govoriti da je velikoj većini natjecatelja toga uzrasta ovo bilo prvo natjecanje. Gledatelji su davali veliku podršku svim natjecateljima i svaki nastup ispratili velikim aplauzom. Natjecatelji svih plesnih klubova potrudili su se otplesati najbolje što mogu i stvarno su svi bili odlični.

Titulu pobjednika Dalmatian Dance Trophy natjecanja 2021. godine odnio je Cheerleading klub Noa iz Splita. Čestitamo voditeljima te plesačicama i plesačima Plesnog kluba Noa. Osim što su osvojili trofej, Plesni klub Noa je upisan kao pobjednik na glavni trofej natjecanja, Dalmatian Dance Trophy, na kojemu su upisani svi pobjednici proteklih godina.


Tijekom cijelog dana na natjecanju su se birali natjecatelji koji će ponoviti svoj nastup u večernjem dijelu programa pod nazivom Gala Dance Night i natjecati se za novčane nagrade u ukupnom iznosu od 1000€.


POBJEDNICI GALA VEČERI:


Gala Dance Night Solo/Duo/Trio: 1. mjesto: Katarina Botica i Topić Ena (Clique Split) 2. mjesto: Anastasia Svirko i Bruna Videka (Studio Dimache Split) 3. mjesto: Nina Glumac (Plesni studio Lazareti Dubrovnik)


Gala Dance Night Grupa/Formacija/Produkcija: 1. mjesto: Cheerleading klub Noa Split (Noa) 2. mjesto: Clique Split (Kvasko i ekipa) 3 mjesto: K7 Kaštela (Crazy team)


Još jednom se želimo zahvaliti svim voditeljima klubova koji prepoznaju kvalitetu organizacije ovog natjecanja te svim plesačima i roditeljima koji su direktno ili indirektno bili dio ovog velikog događaja!


Sljedeća natjecanja u organizaciji Plesnog kluba Lambada:

Više o natjecanjima možete pročitati na web stranici Plesnog kluba Lambada. Vidimo se sljedeće godine!




247 views0 comments
bottom of page