top of page

Bodovni turnir u Ljubljani 17.12.2023.



U nedjelju 17.12.2023. godine u Ljubljani se održao bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima za sportske plesne parove i pojedince gdje su sudjelovali članovi Pk Lambada.


Put do Ljubljane i nazad bio je zabavan, raspjevan, pun smjeha i uzbuđenja.Naši najmlađi su nestrpljivo iščekivali vidjeti blještavilo adventa u Ljubljani. Nakon razgledavanja smjestili su se u hotel. Cure su bile sretne što ponovno imaju priliku pripremati se i raditi frizure zajedno.


Članovi Pk Lambada ostvarili su odlične rezultate:


mlađi osnovci:

2. mjesto: Vivien Bučić

3. mjesto: Lukrecija Luči Ordulj

Osnovci:

1.mjesto: Iva Jurić, Lana Gotovac

2. mjesto: Josipa Gunjača

3.mjesto: Lana Starčević, Tea Španjić,

mlađa mladež:

1.mjesto: Matea Tokić, Sara Tišljar, Ani Mihovilović

2.mjesto: Marta Matić, Ela Mikić, Petra Čerina,

3.mjesto: Josipa Elez, Lara Pensa

Mladež:

1.mjesto: Petra Budiša

starija mladež:

1.mjesto: Anđela Granić, Petra Veić,Marija Gagula,

2.mjesto: Laura Gotovac

odrasli:

1.mjesto: Iva Dajak

2.mjesto: Toni Jonjić i Antea Mihanović


Evo što kažu naši članovi o natjecanju:

 

„Ovaj vikend se održalo natjecanje u Ljubljani, naše zadnje natjecanje ove godine. Jako mi je drago što se održalo baš u Ljubljani jer smo imali priliku uz natjecanje prošetati i njihovim adventom. Natjecanje je bilo malo drugačije od ostalih jer se održalo u hotelu , a ne kao inače u dvorani . Meni su ugođaj i cijela atmosfera bili odlični. Natjecanje nije trajalo dugo pa smo se imali vremena čak vratili rano u Split. Drago mi je što je ova godina ovako završila i veselim se idućoj.“, kaže Iva Dajak, natjecateljica koja je osvojila 1. mjesto u starosnoj kategoriji Odrasli solo.



„Drago mi je što smo za kraj godine otputovali i uživali u plesu i adventu. Putovanje je bilo jako ugodno, uživali smo u izletu i hrani. Zadovoljna sam rezultatom i veselim se pripremama,natjecanjima i svim uzbudljivim plesnim trenutcima u sljedećoj godini.“, kaže Antea Mihanović natjecateljica koja je sa svojim partnerom Tonijem Jonjićem osvojila 2. mjesto u starosnoj kategoriji Odrasli.

 

„Nismo mogli imati bolji zaključak sezone natjecanja u ovoj godini. Napravili smo izlet i posjetili advent u Ljubljani. Atmosfera je bila vesela u busu, a druženje i ples u prelijepom ambientu hotela Austria Trend ću definitivno pamtiti. Veselju su doprinjeli i odlični rezultati naših plesača. Jedva čekam nove izazove ali i dobra druženja i uspomene koje gradimo svi zajedno treneri, plesaći i roditelji.“, kaže Toni jonjić.


Zadovoljni i ponosni rezultatima na posljednjem natjecanju ove godine, motivirani dočekujemo 2024. godinu i veselimo se novim plesnim avanturama o kojima ćete moći pročitati na web stranici Plesnog kluba Lambada!




bottom of page