top of page

Bodovni turnir Dan grada Samobora - 4.11.2023


natjecanje u Samoboru - Plesni klub Lambada

Prošlog vikenda plesači plesnog kluba Lambada su se uputili u novu plesnu avanturu.

U subotu 04.11.2023. godine u Samoboru se održao bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima gdje su sudjelovali članovi Pk Lambada, natjecatelji u solo (pojedinačnim) plesovima.


Put do Samobora i nazad bio je odličan, pun smjeha pjesme i uzbuđenja. Naši najmlađi su posebice bili uzbuđeni što ponovo imaju priliku napraviti izlet i pripremati se i spremati za natjecanje zajedno s prijateljicama.

Naše plesačice ostvarile su zapažene rezultate u izrazito dobroj konkurenciji.

U solo natjecateljskoj kategoriji su članovi Pk Lambada osvojili 6 prvih mjesta, 6 drugih i 5 trećih mjesta, te se veliki broj natjecatelja plasirao u finale. Evo što kažu naši članovi o natjecanju:


Na natjecanju je bilo baš lipo, puštali su bas dobre pisme za natjecatelje i lipo je bilo organizirano. Podij je bia lipo ukrasen.“, kaže Matea Tokić natjecateljica u starosnoj kategoriji Mlađa mladež D3, koja je osvojila 1. mjesto.


„Na natjecanju u Samoboru bilo je predobro družili smo se pjevali, plesali, jeli, pili.... Bilo je jedno od boljih natjecanja i nadam se da će se ponovit.“, kaže Marta Matić, natjecateljica u starosnoj kategoriji Mlađa mladež D3, koja je osvojila 3. mjesto.


„Bilo je super za prvi put, najviše mi se svidjelo to što sam vidjela različite plesove.“ Kaže Lana Gotovac natjecateljica u starosnoj kategoriji Osnovci D1, koja je osvojila 1. mjesto na svom prvom natjecanju u solo kategoriji u brojnoj konkurenciji.


„Meni je ovo bilo odlično iskustvo za iduće plesove i natjecanja. I uživala sam u ovom natjecanju.“, kaže Laura Gotovac, natjecateljica i finalistica u starosnoj kategoriji Starija mladež.


Zadovoljni smo se vratili kući s medaljama i uspomenama, ali još uvijek nema odmora jer kreću pripreme za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj o kojem ćete moći pročitati više uskoro!
Commentaires


bottom of page