ZUMBA fitness

Što je Zumba?

Zumba je plesni fitnes program koji je osmislio kolumbijski plesač i koreograf Albert ''Beto'' Perez još davnih 90-ih. Osmislio ju je potpuno slučajno kada je na tečaj aerobika koji je vodio zaboravio donijeti vrpce s glazbom. Uzeo je kazete iz svog ruksaka koje su sadržavale salsa i merengue glazbu i improvizirao pred polaznicima. Njegov je sat izazvao opće oduševljenje među polaznicima pa ga je nastavio održavati u takvom obliku. Satovi zumbe uglavnom traju sat vremena i vode ih licencirani instruktori organizacije Zumba Academy. 

 

Zašto svi vole zumbu?

Vježbanje uz latino ritmove koje je zaludilo cijeli svijet...

Sigurno vam je netko pričao kako je krenuo na zumbu ili kako misli krenuti. Možda i sami redovito idete na zumbu. A možda ste još uvijek među onima koji su za zumbu čuli, iako zapravo ne znate što točno zumba je.

ZUMBA fitness uključuje grupno vježbanje uz latino ritmove. Sastoji se od jednostavnih koraka i koreografija koje se ponavljaju dovoljan broj puta kako bi ih svaki polaznik mogao pratiti. Zabavljajte se i vježbajte s licenciranom ZUMBA instruktoricom!

Vježbe uključuju glazbu u kojoj se izmjenjuju brzi i spori ritmovi, kao i vježbe otpora. Glazba uz koju se vježba tipična je latino glazba raznih stilova - salsa, reggaeton, cumbia, merengue, flamenco, chachacha, samba, hip hop, tango...
 

Mogu li se pridružiti Zumbi ako nisam nikad plesala?

Zumba fitness je program koji je prilagođen svima; neplesačima i plesačima. Koraci iz pojedinih plesova su prilagođeni kako bi se mogli lako slijediti. 

Mogu li odraditi probni trening prije nego se upišem?

Prvi probni sat je besplatan, bez obveze upisa, tako da svim zainteresiranima, koji se dvoume se ili nisu sigurni da je to pravi način vježbanja za njih,  predlažemo da odrade probni trening kako bi se u isto uvjerili.

 

Što trebam ponijeti na trening?

Na prvi sat trebate ponijeti udobne tenisice, odjeću (gege/tajice, majica), bocu vode i ručnik.

zumba split
PONUDA